404 responses from certain 'equivalents' requests

This space is made available to users of Open Patent Services (OPS) web-service and now also to users of EPO’s bulk data subscription products such as 14. EPO worldwide bibliographic database (DOCDB), 14.11 EPO worldwide legal status database (INPADOC), 14.12 EP full text data, 14.1 EP bibliographic data (EBD)and more.

Users can ask each other questions, exchange experiences and solutions, post ideas. The moderator will use this space to announce changes or other relevant information.
Post Reply

jc275
Posts: 8
Joined: Sun Jul 24, 2016 8:02 pm

404 responses from certain 'equivalents' requests

Post by jc275 » Sat Jun 02, 2018 3:53 pm

Certain 'images' endpoints are not working on version 3.2, unexpectedly returning a 404 response.

This only affects certain document IDs, with most documents unaffected. However, it is unexpected because the same endpoints work perfectly on version 3.1 (end-of-life) for exactly the same document IDs.

Here are some examples:

https://ops.epo.org/end-of-life/rest-se ... nts/images
https://ops.epo.org/end-of-life/rest-se ... nts/images
https://ops.epo.org/end-of-life/rest-se ... nts/images
https://ops.epo.org/end-of-life/rest-se ... nts/images
https://ops.epo.org/end-of-life/rest-se ... nts/images
https://ops.epo.org/end-of-life/rest-se ... nts/images
https://ops.epo.org/end-of-life/rest-se ... nts/images

The above links work fine. However, when these endpoints are accessed via version 3.2 (with authentication) instead of 'end-of-life', a 404 response is received with the following xml.

Code: Select all

<fault xmlns="http://ops.epo.org">
    <code>CLIENT.DomainAccess</code>
    <message>An invalid reference was used in request. Please check if the reference is valid for this service.</message>
</fault>
Last edited by jc275 on Sat Jun 02, 2018 5:55 pm, edited 1 time in total.


jc275
Posts: 8
Joined: Sun Jul 24, 2016 8:02 pm

Re: 404 responses from certain 'equivalents' requests

Post by jc275 » Sat Jun 02, 2018 5:54 pm



EPO / OPS Support
Posts: 999
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: 404 responses from certain 'equivalents' requests

Post by EPO / OPS Support » Mon Jun 04, 2018 10:15 am

Hi,

Thank you for informing us about missing images, we will inform the department in question and ask them to load it asap.

Regards,
Vesna for OPS support


Post Reply