Search found 41 matches

by Omega
Wed Jan 02, 2013 10:37 am
Forum: Smart cards and smart card drivers
Topic: Citrix 6.5 and regtool.exe
Replies: 4
Views: 3706

Re: Citrix 6.5 and regtool.exe

Try starting the "Smartcard Service".
Seems to be the problem.

Omega
by Omega
Tue Nov 06, 2012 10:29 am
Forum: Smart cards and smart card drivers
Topic: Citrix 6.5 and regtool.exe
Replies: 4
Views: 3706

Re: Citrix 6.5 and regtool.exe

Unfortunatly I didn't see this earlier. First, what do you need Regtool for? Just disable it in autostarts. We have the same Problem with services.exe killing at least two cores on Xenapp6.5. But this is caused by the OLFSCARD.exe after starting Epoline. While OLFSCARD seems to do very little, servi...
by Omega
Thu Jul 14, 2011 7:59 am
Forum: Installation and maintenance
Topic: EOLF V5 Server on Multi CPUs Server Hardware
Replies: 1
Views: 1026

Re: EOLF V5 Server on Multi CPUs Server Hardware

Only for parallel access of users. There will be no benefit for a single user.
by Omega
Thu Jul 07, 2011 12:36 pm
Forum: Installation and maintenance
Topic: Smart Cards & Citrix
Replies: 5
Views: 3949

Re: Smart Cards & Citrix

[quote](if your Citrix administrator has included the tool in the distributed end user setup).[/quote] I assume that you use the Epo-provided client. So you have no SBC-Setup for the client and regtool is installed. Since the epo does not support this it is hard to get a customized setup.I got one f...
by Omega
Wed Jul 06, 2011 7:39 am
Forum: Installation and maintenance
Topic: Smart Cards & Citrix
Replies: 5
Views: 3949

Re: Smart Cards & Citrix

It would be helpful if you would tell us more about the environment used (Xenapp Version, Clients, Connection between client and server etc.). You should not need the reader driver on the server. Uninstall 4.2 before installing 6.0 Does the Toolbox show the Reader and Smartcard ? The Regtool.exe nee...
by Omega
Tue Jun 14, 2011 1:54 pm
Forum: EP
Topic: SP3 Problem ?
Replies: 4
Views: 1456

Re: SP3 Problem ?

Hello. This does not change that the fees are simply not shown. And a settings from 2009 does not explain why the problems came with SP3 2 Weeks ago. Thanks. [quote="D. Van Haken"]Omega, can you verify if the xml shows: fee-amounts-unlocked-by-user="no" ? It can be found in <ep-financial-data curr="...
by Omega
Tue Jun 14, 2011 11:57 am
Forum: EP
Topic: SP3 Problem ?
Replies: 4
Views: 1456

Re: SP3 Problem ?

Anyone from Epo ?
by Omega
Tue Jun 07, 2011 7:31 am
Forum: EP
Topic: SP3 Problem ?
Replies: 4
Views: 1456

SP3 Problem ?

Hi !

Is there a change or a bug in SP3 (Form 1200) ? After SP3 our generated XML has problems with the fees after import. Only very few fees are shown and some important are missing (020 etc.).

THanks for help.
by Omega
Wed Mar 30, 2011 8:08 am
Forum: Archive
Topic: Smart-card installation on windows 2008 Terminalserver
Replies: 1
Views: 3957

Re: Smart-card installation on windows 2008 Terminalserver

I never tried with on a terminal server without citrix, but at least you have to install gemsafe-libraries (gemalto classic client) on the terminal server and the smartcard-reader-driver on the thinclient. The client needs to give the smartcard to the server. On a normal Windows RDP-Client this is a...
by Omega
Tue Jan 18, 2011 3:21 pm
Forum: PCT
Topic: International Filing fee wrong ?
Replies: 2
Views: 1461

Re: International Filing fee wrong ?

The Paper you quote seems to mention 1. April 2010 and not 1. January 2011.