Search found 13 matches

by thomasst
Fri Mar 19, 2021 2:15 pm
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: Wrong response format error in published-data request
Replies: 4
Views: 2251

Re: Wrong response format error in published-data request

Dear Vesna, I have also checked it again with the API tool and get the same error reponse as in our application. That means you are accessing the underlying database in a different way. Request GET /3.2/rest-services/published-data/publication/docdb/CN.110226207.A/biblio HTTP/1.1 Accept: */* Accept-...
by thomasst
Fri Mar 19, 2021 10:17 am
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: Wrong response format error in published-data request
Replies: 4
Views: 2251

Re: Wrong response format error in published-data request

We have found the same problem requesting the publication of CN.110226207.A. It seems that this problem is not only an individual case.

Many thanks
Thomas Stiefvater
by thomasst
Fri Mar 19, 2021 10:09 am
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: Wrong response format error in published-data request
Replies: 4
Views: 2251

Wrong response format error in published-data request

Dear OPS Team, we receive a wrong response using the published-data request in DOCDB format for the publication US.10910944.B2 The request is: http://ops.epo.org/3.2/rest-services/published-data/publication/docdb/US.10910944.B2/biblio The Response from the OPS service is: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W...
by thomasst
Tue Oct 13, 2020 3:22 pm
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: Retrieval of US2020093529A1 with OPS, no results found
Replies: 1
Views: 535

Retrieval of US2020093529A1 with OPS, no results found

Dear OPS team, I have come across a problem when trying to retrieve the bibliographic data using the publication number US2020093529A1 with the following OPS request: http://ops.epo.org/3.2/rest-services/published-data/publication/docdb/US.2020093529.A1/biblio The result is <fault xmlns="http://ops....
by thomasst
Fri Mar 16, 2018 12:11 pm
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: wrong link to PDF and drawing files in CA design documents
Replies: 1
Views: 2330

wrong link to PDF and drawing files in CA design documents

Dear OPS team, we have come across a problem in the download links returned in the inquiry-result for certain CA design documents. The call to http://ops.epo.org/3.2/rest-services/published-data/publication/docdb/CA.169610.S/images returns the ops:inquiry-result with links link="published-data/image...
by thomasst
Wed Nov 08, 2017 11:46 am
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: 400 BAD request HTTP error code using POST
Replies: 2
Views: 5520

400 BAD request HTTP error code using POST

Dear OPS Team, since the last update of the OPS service 3.2 we receive in our application as a response the error code: 400 BAD request Our application uses POST requests like http://ops.epo.org/3.2/rest-services/family/publication/docdb with the POST content like: US.2003084988.A1 We have analysed ...
by thomasst
Wed Jun 29, 2016 12:05 pm
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: unexpected HTML error in published-data service
Replies: 2
Views: 1381

unexpected HTML error in published-data service

Dear OPS team, since some day (29/06/2016) we experience frequent problems loading the bibligraphic information for several publications, maily JP and CN publications. Example: Requesting the publication CN103442312A using the URL https://ops.epo.org/3.1/rest-services/published-data/publication/docd...
by thomasst
Tue Jul 21, 2015 10:18 am
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: Problems with the data usage API?
Replies: 8
Views: 3427

Re: Problems with the data usage API?

Dear OPS Team, after some days beeing able to access the "usage API" today 21.07.2015 the problem seems to return again. On our side I can not find any problem with a SSL certificate as we put only the https protocoll (port 443) into the request address. Everything else is done by the standard HTTP ...
by thomasst
Tue Jul 07, 2015 5:58 pm
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: Problems with the data usage API?
Replies: 8
Views: 3427

Re: Problems with the data usage API?

Dear OPS Team, since monday 29/06/2015 we have exactly the same issue with the data usage API. The days befor there was no problem and we could receive a valid request. Ther was no change at all on our side. Even our client using the interface complain this isssue. So please check again if there was...
by thomasst
Thu Apr 09, 2015 12:08 pm
Forum: Open Patent Services (OPS) and bulk data subscription products
Topic: Error in CQL query with date intervall pd=
Replies: 3
Views: 1973

Error in CQL query with date intervall pd=

Dear OPS team, since today 09/04/2015 it seems that the query syntax for a date interval has changed without any previuos announcement. In our software we have implemented a query in the publication date field "pd" for a date interval in the form: pd="20150301 20150320" This format is also explained...