INPADOC family retrieval using OPS web service not working

This space is made available to users of Open Patent Services (OPS) web-service and now also to users of EPO’s bulk data subscription products such as 14. EPO worldwide bibliographic database (DOCDB), 14.11 EPO worldwide legal status database (INPADOC), 14.12 EP full text data, 14.1 EP bibliographic data (EBD)and more.

Users can ask each other questions, exchange experiences and solutions, post ideas. The moderator will use this space to announce changes or other relevant information.
Post Reply

singhv8
Posts: 4
Joined: Mon Jul 22, 2013 9:52 am

INPADOC family retrieval using OPS web service not working

Post by singhv8 » Mon Jul 22, 2013 10:43 am

Hi,

I am writing on behalf of LexisNexis TotalPatent application which uses the OPS web service to retrieve INPADOC family view. We are getting error code 503 while calling the web service, please look into this issue


EPO / OPS Support
Posts: 992
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: INPADOC family retrieval using OPS web service not worki

Post by EPO / OPS Support » Mon Jul 22, 2013 3:23 pm

Dear user,

Please be so kind as to indicate which url you have been using. Any other additional information you can share with us is welcome.

This is an example of a correct url: http://ops.epo.org/3.0/rest-services/le ... /ep1000000

Kind regards,
OPS support


singhv8
Posts: 4
Joined: Mon Jul 22, 2013 9:52 am

Re: INPADOC family retrieval using OPS web service not worki

Post by singhv8 » Tue Jul 23, 2013 5:27 am

The issue seems to be resolved now and the INPADOC results are coming up fine.


Post Reply