post request can not get any response

This space is made available to users of Open Patent Services (OPS) web-service and now also to users of EPO’s bulk data subscription products such as 14. EPO worldwide bibliographic database (DOCDB), 14.11 EPO worldwide legal status database (INPADOC), 14.12 EP full text data, 14.1 EP bibliographic data (EBD)and more.

Users can ask each other questions, exchange experiences and solutions, post ideas. The moderator will use this space to announce changes or other relevant information.
Post Reply

Mesnac
Posts: 2
Joined: Tue Feb 14, 2017 2:31 am

post request can not get any response

Post by Mesnac » Tue Feb 21, 2017 4:30 am

Hello, I have some question. When I got access token through the post request,the result could't get any response. But I could get access token before the trouble.
You can know he specific trouble through the following characters. How should I do ? Thanks!!!!
Could not get any response
This seems to be like an error connecting to https://ops.epo.org/3.1/auth/accesstoken.
Why this might have happened:
The server couldn't send a response:
Ensure that the backend is working properly
SSL connections are being blocked:
Fix this by importing SSL certificates in Chrome
Cookies not being sent:
Use the Postman Interceptor extension
Request timeout:
Change request timeout in Settings > General


EPO / OPS Support
Posts: 991
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: post request can not get any response

Post by EPO / OPS Support » Tue Feb 21, 2017 8:21 am

Hi,

Unfortunatlly, I don't really understand your question, but I suggest that you use OPS documentaion where proper procedure for obtaining token is described: https://www.epo.org/searching-for-paten ... .html#tab3

As the new 3.2 OPS is now in production, please use that version instead 3.1

Regards,
OPS support


Post Reply