Problem with the data usage API?

This space is made available to users of Open Patent Services (OPS) web-service and now also to users of EPO’s bulk data subscription products such as 14. EPO worldwide bibliographic database (DOCDB), 14.11 EPO worldwide legal status database (INPADOC), 14.12 EP full text data, 14.1 EP bibliographic data (EBD)and more.

Users can ask each other questions, exchange experiences and solutions, post ideas. The moderator will use this space to announce changes or other relevant information.
Post Reply

Chris Every
Posts: 23
Joined: Mon Jun 24, 2013 10:21 am

Problem with the data usage API?

Post by Chris Every » Mon Apr 28, 2014 10:16 am

Hi there,

we are currently facing issues when sending requests to the data usage API.

When sending requests to it, e.g.
https://ops.epo.org/3.1/developers/me/s ... 15/11/2013

We receive a socket timeout after 30 seconds. Are there any problems with this service?

Kind Regards
-- Chris


dknippers
Posts: 1
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:33 pm

Re: Problem with the data usage API?

Post by dknippers » Mon Apr 28, 2014 1:37 pm

We are experiencing the same issue since 10:09 CET.


EPO / OPS Support
Posts: 1027
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: Problem with the data usage API?

Post by EPO / OPS Support » Mon Apr 28, 2014 2:01 pm

Dear users,

We are looking into this as we speak. As soon as we fix it, I will let you you.

Thank you for reporting it back to us.

Kind regards,

OPS support


EPO / OPS Support
Posts: 1027
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: Problem with the data usage API?

Post by EPO / OPS Support » Tue Apr 29, 2014 9:31 am

This issue has been fixed late yesterday evening.

Kind regards,

OPS support


Post Reply