receive error BadRequest loading images DE3416337

This space is made available to users of Open Patent Services (OPS) web-service and now also to users of EPO’s bulk data subscription products such as 14. EPO worldwide bibliographic database (DOCDB), 14.11 EPO worldwide legal status database (INPADOC), 14.12 EP full text data, 14.1 EP bibliographic data (EBD)and more.

Users can ask each other questions, exchange experiences and solutions, post ideas. The moderator will use this space to announce changes or other relevant information.
Post Reply

thomasst
Posts: 21
Joined: Thu Sep 25, 2008 10:50 am
Location: Munich
Contact:

receive error BadRequest loading images DE3416337

Post by thomasst » Tue Apr 01, 2014 10:52 am

Dear OPS Team,
it seems that there occores an internal error in the OPS server when requesting the PDF image of the document DE3416337A1and DE3716073A1.
I get the "image" link information from the inquiry call to:
http://ops.epo.org/3.1/rest-services/pu ... .A1/images

Using this links for the mentioned documents DE3416337A1and DE3716073A1 results in a HTTP 400 "BadRequest" error:
Status code: BadRequest
OPS error code: SERVER.InvalidDocumentId
Message: Incorrect image identifier DE6337/A1/fullimage

the used call in this case was:
http://ops.epo.org/3.1/rest-services/pu ... /fullimage

The image identifier is in the call is different from the identifier "DE6337/A1/fullimage" mentioned in the error message.

Best regards
Thomas Stiefvater


EPO / OPS Support
Posts: 1027
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: receive error BadRequest loading images DE3416337

Post by EPO / OPS Support » Wed Apr 02, 2014 9:18 am

Dear user,

We are investigating this issue. Thank you for reporting it.

Kind regards,

OPS support


Post Reply