unexpected HTML error in published-data service

This space is made available to users of Open Patent Services (OPS) web-service and now also to users of EPO’s bulk data subscription products such as 14. EPO worldwide bibliographic database (DOCDB), 14.11 EPO worldwide legal status database (INPADOC), 14.12 EP full text data, 14.1 EP bibliographic data (EBD)and more.

Users can ask each other questions, exchange experiences and solutions, post ideas. The moderator will use this space to announce changes or other relevant information.
Post Reply

thomasst
Posts: 21
Joined: Thu Sep 25, 2008 10:50 am
Location: Munich
Contact:

unexpected HTML error in published-data service

Post by thomasst » Wed Jun 29, 2016 12:05 pm

Dear OPS team,
since some day (29/06/2016) we experience frequent problems loading the bibligraphic information for several publications, maily JP and CN publications.
Example:
Requesting the publication CN103442312A using the URL
https://ops.epo.org/3.1/rest-services/p ... 2.A/biblio

retruns the HTML error page:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>OPS Error</title>
<link href="/style/common.css" media="all" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<link href="/images/favicon.ico" rel="favicon"/>
</head>
<body lang="en" class="popup">
<div class="epoContentWrap clearfix">
<div id="pagebody">
<h1>Error</h1>
<h2>org.springframework.oxm.MarshallingFailureException: JiBX marshalling exception; nested exception is org.jibx.runtime.JiBXException: Error writing marshalled document</h2>
<!---->
</div>
</div>
</body>
</html>

On the ESPACENET Web page there is no problem to show this publication.
As our interface dose not expect HTML response it produces strange error messages to the user. Please inform me if there willl be a chance to fix such a behaviour an the OPS side.

Best regards
Thomas Stiefvater


EPO / OPS Support
Posts: 1039
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: unexpected HTML error in published-data service

Post by EPO / OPS Support » Wed Jun 29, 2016 1:03 pm

Dear user,

Thank you for your feedback. We have already contacted our technician and as soon I get some information I will get back to you on that.

Regards,

OPS support


EPO / OPS Support
Posts: 1039
Joined: Thu Feb 22, 2007 5:32 pm

Re: unexpected HTML error in published-data service

Post by EPO / OPS Support » Mon Jul 04, 2016 12:07 pm

Just for an update - there seem to be a problem with loaded data that obviously contains some unauthorised characters. Out technical team has already requested new data and we hope they will manage to fix this asap.

Regards,
OPS support


Post Reply